Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică seara, în jurul orei 18.50, polițiștii din Vadu Moldovei, în timp ce se aflau în exercitarea serviciului de patrulare pe DJ 155A, pe raza comunei Râșca au depistat în trafic o autoutilitară iar în momentul în care au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare acustice și luminoase de oprire șoferul a oprit vehiculul, a deschis portiera din partea dreaptă și a încercat să fugă de la fața locului.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, l-au ajuns și l-au imobilizat, constatând faptul că acesta este un bărbat de 27 ani, domiciliat în satul Slătioara din comuna Râșca.

Conducătorul auto a declarat faptul că nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule și fiind efectuate verificări în baza de date s-a stabilit faptul că acest lucru se confirmă. Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică, la ora 19:16 s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul din Fălticeni, în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1, din C.P. și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 din C.P., cu aplicarea art. 38 al.1 din C.P., ce va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul PP Râșca.

Șofer beat și fără permis, imobilizat de polițiști după ce a încercat să fugă de aceștia, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava