Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 21 septembrie, ora 19.13, în timp ce acționa pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava și al Secției 3 Poliție Rurală Marginea a înregistrat cu aparatul radar, un autoturism înmatriculat în străinătate care circula cu viteza de 151 km/h, pe un sector cu limită de 50 km/h, ocazie cu care, s-a reușit blocarea acestuia.

Conducătorul auto, identificat ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Volovăț, a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie la 21.02.2017, certificatul de înmatriculare al autoturismului și polița R.C.A.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere românesc și nu figurează în bazele de date ale poliției din Marea Britanie, ca fiind posesor de permis de conducere.

Pentru faptul că, a condus autoturismul pe drumurile publice cu o viteză de 151 km/h, pe un sector de drum cu viteză maximă 50 km/h, tânărul de 19 ani, a fost sancționat contravențional conform O.U.G. nr.195/2002 republicată, cu amendă în cuantum de 2.900 lei.

Permisul de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie, a fost reținut de polițiști pentru cercetări, tânărul recunoscând faptul că l-a obținut cu ajutorul unui cetățean străin.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava