Un şofer fără permis a încercat să scape de poliţişti mutându-se pe scaunul din dreapta al maşinii. Vineri, în jurul orei 13:00, o patrulă din cadrul Postului de poliție Putna a identificat în apropierea intersecției cunoscută cu denumirea populară ”La bisericuță” o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din localitate, care, la vederea autospecialei de poliție, a oprit brusc și a sărit pe scaunul din dreapta, după care a pus telefonul la ureche prefăcându-se că discută la telefon.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a luat de la de acasă autoutilitara aparținând tatălui său, acesta fiind plecat în străinătate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava