MOPAN Suceava

Vineri noaptea, în jurul orei 20.20, o patrulă a Poliţiei din Moara, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza localităţii Ciprian Porumbescu, s-a sesizat cu privire la faptul că un autovehicul se afla în șanțul adiacent DJ 178.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 20.10, un localnic de 65 ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178G a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanț, avariind autoturismul.
Şoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că termenul inspecției tehnice periodice pentru autovehicul era expirat din data de 16 septembrie 2013 și nu deține poliță de asigurare obligatorie tip RCA valabilă, sens în care s-a procedat la reținerea certificatului de înmatriculare și a setului de plăcuțe cu numerele de înmatriculare. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava