MOPAN Suceava

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a fost, astăzi, la Crucea, unde le-a promis cetăţenilor revoltaţi de starea deplorabilă în care se află DN 17B că va face demersuri la Ministerul Transporturilor pentru remedierea situaţiei. Ea a spus că demersurile le va face împreună cu primarul Dorin Rusu şi că va monitoriza personal lucrările de plombare care vor fi executate în acest an.

Primarul a declarat că în mai multe rînduri a solicitat Ministerului Transporturilor să intervină, însă i s-a răspuns că nu există un studiu de fezabilitate pentru turnarea unui covor asfaltic şi nici bani pentru aşa ceva. Aproape 80 de de maşini în care se aflau circa 160 de persoane de persoane au mers cu viteză redusă, astăzi, de la Crucea la Chiril în semn de protest.

Pe maşini erau postate cartoane cu mesaje care atrăgeau atenţia asupra stării proaste a drumului, care, spun oamenii, în fiecare an este cîrpit în bătaie de joc. Pe unul dintre cartoane scria: „Uite groapa, bat-o vina, am venit să-mi rup maşina în frumoasa Bucovina – DN 17 B”. Viceprimarul comunei, Constantin Prahuza, a declarat că din cauza drumului, la un incendiu care a avut loc recent s-a intervenit cu o întîrziere de 20 de minute. Mai mulţi părinţi sînt revoltaţi pentru că ai lor copii sînt nevoiţi să meargă zilnic la Vatra Dornei, la şcoală, pe un drum atît de prost. Pe de altă parte, un şofer s-a plîns că ultima oară a băgat 2.500 de lei în reparaţiile maşinii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava