Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Ilişeşti s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident, iar apoi a fugit în pădure. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs sâmbătă, la ora 22:46, pe DN 17, în afara localităţii Ilişeşti. Vinovat de producerea accidentului este un localnic de 39 de ani, care în timp ce conducea autoturismul, după o succesiune de curbe a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Cluj. După accident, conducătorul auto vinovat şi pasagerul din același autoturism, un bărbat de 30 ani, din comuna Ilişeşti au coborât şi au părăsit locul faptei, fugind în pădure.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, conducătorul auto a fost depistat în pădure, în apropierea locului accidentului și fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat. Pasagerul din autoturism a fost găsit la domiciliu şi din cauză că prezenta leziuni, a fost transportat la spital, unde s-a constatat că prezenta leziuni minore şi i-au fost recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară şi a conducătorului autoturismului care conducea regulamentar și a soţiei acestuia, o femeie de 36 ani, din judeţul Cluj, pasageră în autoturism. Conducătorul auto din județul Cluj a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 39 ani din comuna Ilișești are permisul de conducere reţinut din data de 24 ianuarie 2014, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava