PNL
PSD
PMP

Șoferul care a produs accidentul de sâmbătă noapte din zona restaurantului Brădet din municipiul Suceava soldat cu trei morți nu avea permis de conducere, informează Poliția Suceava. Tânărul de 19 ani de loc din Șcheia și-a pierdut viața alături de doi consăteni de-ai săi de 31 și 33 de ani care se aflau în mașină. În timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe strada Parcului din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre comuna Ipotești spre centrul municipiului Suceava tânărul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp din beton de la iluminatul public, pe care l-a dislocat, după care, a ricoșat într-un copac și s-a răsturnat.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Ioan Balan - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava