În timp ce conducea autoturismul pe DJ 178 în localitatea Arbore, în dreptul unei societăţi comerciale, un bărbat de 20 de ani din comuna Cajvana a intrat întrat în coliziune laterală stânga spate cu autoturismul condus de un bărbat de 20 de ani din comuna Marginea, care circula regulamentar în faţa sa. Din impact autoturismul condus de bărbatul de 20 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu microbuzul condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani din oraşul Milişăuţi.

În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în șanțul din partea dreaptă a carosabilului, iar autoturismul condus de bărbatul de 20 de ani a fost proiectat cu faţa către autoturismul condus de bărbatul din comuna Marginea, intrând, din nou, în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a 19 pasageri din microbuz cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani şi a 3 pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 20 de ani cu vârsta cuprinsă între 19 şi 21 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma interogării bazelor de date poliţiştii au stabilit faptul că, conducătorul auto de 20 de ani se afla în carantină din data de 25.02.2021, motiv pentru a fost sancționat contravențional conform prevederilor Lg. 55/2020.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava