Concert pascal
MOPAN Suceava

Şoferul unei autoutilitare şi-a pierdut viaţa după ce a lovit o căruţă. Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 19.55, pe DN 17, în interiorul localităţii Păltinoasa. Şoferul autoutilitarei, M. Codrin, de 48 ani, din Suceava, datorită faptului că nu s-a asigurat corespunzător în momentul efectuării unei manevre de depăşire a unui autovehicul, dar şi ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză în localitate, a intrat în coliziune frontală cu atelajul hipo neînregistrat şi nesemnalizat, încărcat cu lemne de foc, condus de M.Emil de 35 ani, care circula din sens opus.
După impact, autoutilitara şi-a continuat deplasarea pe contrasens, a intrat în coliziune frontal-lateral stânga cu temelia din beton a unui indicator de informare, aflată la o diferenţă de nivel de aproximativ 1 metru, şi a ricoşat în grădina unui localnic. Autoutilitara s-a răsturnat, prinzându-l pe conducătorul auto sub caroserie.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, rănirea căruţaşului şi rănirea uşoară a lui B.C. de 13 ani, localnic, pasager în atelajul hipo.
Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava