Concert pascal
MOPAN Suceava

Un  barbat de 30 ani, a condus autoturismul pe DJ 208A din localitatea Ipotești avand directia de deplasare dinspre municipiul Suceava către localitatea Bosanci, iar la un moement dat a intrat în coliziune cu autoturismul condus de catre un barbat de 42 ani tot din Ipotești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporala a ambilor conducători auto implicati, precum și a unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani și a doi pasageri din autoturismul condus de barbatul de 42 de ani.

Aceștia au fost preluati de ambulanța și transportați la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Conducatorul auto de 30 de ani de naționalitate ucraineana, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/I alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate două mostre de sânge în  vederea stabilirii alcoolemiei. Conducatorul auto de 42 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite însă  i-a fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală  sub  aspectul  săvârșirii infracțiunilor de  „vătămare corporala din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Șoferul vinovat de accidentul cu patru răniți grav de la Ipotești este ucrainean și avea o alcoolemie de 0,90 mg/l, 5.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava