Comenzi MOPAN Suceava

Actrița Sofia Vergara, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit într-un interviu recent că, de multe ori, frumusețea sa a împiedicat-o să primească „roluri normale”, dar că acum a învățat cum să se folosească de aspectul ei și să avanseze în carieră.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Am realizat că este un avantaj la TV să fii frumoasă, obții astfel atenție și publicitate. Dar, de asemenea, am realizat că este un dezavantaj pentru că nu poți interpreta roluri normale. Pur și simplu nu pot interpreta roluri de fete obișnuite. Așa că încerc să caut roluri care să-mi permită să mă folosesc de aspectul și de personalitatea mea și astfel să avansez în carieră.”

În altă ordine de idei, vedeta din ‚Modern Family’ – care s-a logodit cu actorul Joe Manganiello în decembrie 2014, în Hawaii – se pregătește de nuntă și a spus că i se pare foarte distractiv să pregătească totul pentru ziua cea mare.
„Pentru fete este mereu foarte disctractiv să-și plănuiască totul pentru ziua nunții.”, a spus Sofia Vergara.

La scurt timp de la anunțarea logodnei, actrița a declarat că, cel mai probabil, nunta va avea loc în toamna acestui an: „Încercăm să ne dăm seama cum să procedăm… el filmează și promovează ‘Magic Mike’ vara aceasta, iar eu îmi voi promova filmul în care am jucat cu Reese Witherspoon (‘Hot Pursuit’) și suntem cam ocupați, dar încercăm să o facem la toamnă poate, vara va fi prea încărcată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava