Concert pascal
MOPAN Suceava

Toate detaliile despre nunta Sofiei Vergara cu Joe Manganiello au fost făcute publice, după ce una dintre invitații a ajuns în posesia jurnaliștilor revistei Hello!, informează contactmusic.com. Astfel, frumoasa actriță, în vârstă de 43 de ani, și chipeșul actor, în vârstă de 38 de ani, se vor căsători, pe 22 noiembrie, într-un resort de lux, The Brakers, din West Palm Beach.

Invitațiile simple, albe cu auriu, publicate în numărul de săptămâna aceasta al revistei Hello!, au fost trimise către 400 de persoane.

Ceremonia religioasă va avea loc sâmbătă, iar Sofia va fi dusă la altar, potrivit sursei citate, de Manolo, fiul ei în vârstă de 23 de ani, pe care îl are împreună cu primul ei soț, Joe Gonzalez. De asemenea, fericitul cuplu a rugat oaspeții să doneze bani unor fundații de caritate, în locul cadourilor de nuntă.

Potrivit unor zvonuri recente apărute în presa de peste ocean, viitoarea mireasă va purta în ziua nunții o rochie ce poartă semnătura lui Zuhair Murad, unul dintre designerii ei preferați. Într-un interviu anterior Sofia Vergara spunea că nu va purta o rochie tradițională de mireasă: „Nu-mi place look-ul natural pe care-l au majoritatea mireselor. Am 43 de ani, chiar nu vreau să arăt ca o virgină care se căsătorește. Vreau să arăt sexy. Vreau să arăt grozav. Vreau să arăt bine și să port ceva ce știu că mă avantajează. Să arăt bine în poze.”

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au logodit în decembrie 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava