MOPAN Suceava

Sofia Vergara este unul dintre starurile invitate în noul sezon ´The Simpsons´ în rolul profesoarei lui Bart, Mrs. Berrera, potrivit contactmusic.com.

Actrița, în vârstă de 43 de ani, va asigura vocea personajului Mrs. Berrera, o nouă profesoară la școala Elementară Springfield, de care Bart Simpson se îndrăgostește în noul sezon al serialului animat.

E! News a confirmat casting-ul Sofiei pentru episodul ´Teenage Mutant Milk-Caused Hurdles´ în care Bart bea un înlocuitor al laptelui care conține niște hormoni neobișnuiți și care-i declanșează pubertatea timpurie. Astfel băiatului de 10 ani îi crește mustață și dezvoltă sentimente specifice adulților. Atunci când Mrs. Berrera îi oferă puțină atenție acesta se îndrăgostește de ea.

Mrs. Berrera va mai atrage și atenția directorului școlii, domnul Skinner – după ce acesta află că ea este un camarad veteran de război – iar firul poveștii îi va înfățișa pe șeful profesorilor și pe rivalul său, Bart, luptând pentru afecțiunea personajului interpretat de Sofia Vergara.

În acel episod Skinner va avea din nou vocea lui Harry Shearer, care se întoarce în acest show TV după ce a părăsit producția la începutul acestui an din cauza unei dispute contractuale, mai scrie sursa citată.

Sofia este momentan programată să apară doar în acest episod al serialului despre familia disfuncțională, dar producătorii ar putea fi interesați să o aibă în distibuție ca personaj permanent.

Vedeta columbiană filmează pentru ´Modern Family´ în același studio unde este creat ´The Simpsons´, deci nu ar fi dificil pentru ea să apară în ambele seriale.

Noul sezon ´The Simpsons´ va avea premiera în ultima duminică de luna viitoare, pe 27 septembrie, pe canalul Fox.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava