Concert pascal
MOPAN Suceava

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca, infirmă zvonul apărut pe paginile de socializare cum că ar avea coronavirus și că s-ar afla în stare gravă declarând că este bine și că lucrează la noul album. Ea le transmite sucevenilor ”fruntea sus iar celui care a scornit minciuna Sofia Vicoveanca îi zice : „nu săpa groapa altuia  – că pici în ea”.

”De 1 aprilie se fac farse…Ei NU  ! „cineva ?”  a postat pe FB…că S.V. (adică eu) infectată de VIRUS  în stare gravă…Acelui care a „scornit” aşa o MINCIUNĂ , îi zic : ” nu săpa groapa altuia  – că pici în ea”…Eu respect toate sfaturile medicilor (de fapt cei care-mi urmăriți îndemnurile în acest sens , pe pagină) mi-ați trimis multe comentarii (pt.care vă mulțumesc din inimă….)  SUNT  OK. ! Stau în casă , dar nu degeaba : citesc , desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc)…şi stau de vorbă cu D-stră  ZILNIC.

Dacă vi-i la îndemână (şi nu cer prea mult) , puteți posta pe paginile D-stră…să ştie o lume ce JIGODII  se găsesc printre noi …! Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine , răbdare ….şi Fruntea SUS !”, a postat Sovia Vicoveanca pe pagina sa de socializare.

Sofia Vicoveanca infirmă zvonurile că ar avea coronavirus și anunță că pregătește o surpriză, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava