MOPAN Suceava

Peste 200 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București, care va avea loc în zilele de 17-18 septembrie la Sala Palatului.

Deschis în ambele zile, între orele 10-18, Salonul Felin SofistiCAT are ca principal punct de atracție competiția “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium.  Un prestigios juriu internațional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx și pisica de casă.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat atât de adulți, dar mai ales de copii.

Intrarea este 15 lei pentru adulți, 8 lei pentru pensionari, iar copiii au acces gratuit.

Evenimentul este organizat de Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină (FIFe).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava