MOPAN Suceava

SoftOne România, parte din SOFTONE Group, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de soluții și servicii Cloud ERP, CRM și aplicații de mobilitate și facturare electronică, a achiziționat compania QBS Retail & Logistics din Brașov.

Noua achiziție a SoftOne România marchează un pas semnificativ pentru strategia de extindere a companiei din acest an. Astfel, SoftOne România își dubleaz[ numărul de angajați și țintește o creștere a cifrei de afaceri cu peste 50% în 2023. Noua subsidiară SoftOne România din Brașov se va axa asupra susținerii partenerilor și a clienților din regiunea Transilvania.

QBS Retail & Logistics, un partener cu o vastă experiență în cadrul ecosistemului SoftOne, este un implementator de soluții business software cu peste 20 de ani de experiență pe piața din România. Compania oferă servicii integrate de analiză, dezvoltare și implementare pentru clienții săi. Având cunoștințe avansate în ceea ce privește soluțiile Soft1, QBS Retail & Logistics a susținut într-un mod eficient eforturile de transformare digitală ale clienților săi, ajutându-i să își optimizeze continuu procesele de afaceri prin aplicații și tehnologii de ultimă generație.

„Suntem fericiți să anunțăm achiziția companiei QBS Retail & Logistics, unul dintre cei mai importanți parteneri locali SoftOne, și deschiderea unui nou punct de lucru în Brașov. Această mișcare strategică reprezintă un pas extrem de important în extinderea și dezvoltarea SoftOne pe piața din România, ce ne va ajuta să ne consolidăm prezența în regiunea Transilvaniei și să ne deservim partenerii existenți la nivel național mult mai eficient. Am încredere că achiziția QBS Retail & Logistics va aduce beneficii semnificative ecosistemului SoftOne și că împreună vom reuși să susținem transformarea digitală a mediului de business din România”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General SoftOne România.

Iulian Tănasă, Director General, QBS Retail & Logistics a susținut „Achiziționarea QBS Retail & Logistics de către SoftOne România reprezintă pentru noi o nouă etapă de extindere a companiei și suntem siguri că, bucurându-ne de sprijinul SoftOne, vom reuși să dezvoltăm produse și să oferim servicii care să satisfacă în totalitate atât nevoile rețelei de parteneri, cât și nevoile de transformare digitală a companiilor, indiferent de dimensiune”.

Despre SoftOne România:

SoftOne România, parte din SOFTONE Group, este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii Cloud ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronica din Europa de Sud-Est. Prezentă pe piața din România de peste 10 ani, SoftOne oferă soluții business software inovatoare companiilor mici și mijlocii, investind continuu în soluții de ultimă generație astfel încât procesul de transformare digitală să devină accesibil și ușor de implementat pentru orice afacere. SOFTONE Group formează unul dintre cele mai vaste ecosisteme tehnologice din Grecia și Europa de Sud-Est, având în portofoliu 6 branduri (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT și cosmoONE), peste 450 de angajați și o rețea de parteneri formată din peste 600 de parteneri ce deserves mai mult de 75.000 de clienți activi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava