Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, a informat că săptămâna aceasta a avut, la solicitarea sa,  o întâlnire la Ministerul Sănătății  Vass Levente, secretar de stat, cu privire la gestionarea pandemiei Covid-19 în județul Suceava. Asta după ce a  fost sesizat că  lipsesc din spitale mai multe medicamente absolut necesare pentru tratarea Covid printre care Remdesivir, Favipiravir sau Chineret.

”Întrucât această problemă trebuie rezolvată urgent, am fost la ministerul sănătății, unde am avut o discuție foarte bună cu domnul Vass Levente. I-am relatat situația din spitalul din Rădăuți, respectiv faptul că stocurile de medicamente nu sunt suficiente pentru tratarea tuturor pacienților internați acolo. Domnul ministru-secretar de stat s-a interesat imediat care este situația exactă, a solicitat datele necesare direct de la spital și m-a asigurat că va debloca rapid stocurile de medicamente necesare.

La finalul întâlnirii, am primit asigurări de la domnul Levente că cel târziu la începutul săptămânii viitoare, spitalul din Rădăuți va primi toate medicamentele pe care i le-am menționat. Salut deschiderea domniei sale către dialog și disponibilitatea de a soluționa problemele pe care le-am adus la cunoștință”, a declarat George Șoldan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava