MOPAN Suceava

”PSD și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-au ținut de cuvânt! Toate loturile pentru Autostrada A7 de la Ploiești la Pașcani au constructori desemnați până la sfârșitul anului 2022 așa cum am promis”, a declarat astăzi deputatul PSD de Suceava, George Șoldan.

El a arătat că de astăzi ultimul lot al Autostrăzii A 7, Bacău-Pașcani, are constructor câștigător desemnat și este același constructor român extrem de serios!

”Intrăm în linie dreaptă spre Bucovina pentru că urmează Pașcani-Siret! Mulțumesc ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu pentru implicarea în a construi, după 30 de ani, o autostradă pentru Moldova și pentru Bucovina! Lotul 3 (Mircești-Pașcani) a fost adjudecat de același constructor român care a câștigat și celelalte 2 loturi ale secțiunii Bacău-Pașcani. Pentru finalizarea lucrărilor pe cei 28 de km, constructorul are la dispoziție 30 de luni. Contractul are o valoare de 1,76 miliarde de lei (fără TVA).  Pe traseul acestui lot vor fi construite inclusiv 38 de poduri și pasaje. Procedura de semnare a contractului poate fi demarată după 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații. În acest moment toate cele 13 loturi finanțate prin PNRR ale Autostrăzii Moldova (A7), cu o lungime totală de 320 de km, au constructori desemnați. Contractele pentru construcția a 7 loturi au fost deja semnate, iar 4 loturi sunt  în construcție”,a  spus Șoldan.

Șoldan:  ”Mulțumesc ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu pentru implicarea în a construi, după 30 de ani, o autostradă pentru Moldova și pentru Bucovina”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava