Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Şoldan, consideră că deşi situaţia pandemică este mult mai gravă în momentul de faţă, românii nu au Guvern, Președinte și chiar Parlamentul este blocat de lupta PNL-USR. Gheorghe Şoldan a declarat că PNL și USR sunt în campanie internă, preşedintele Iohannis e ocupat să refacă „Guvernul meu”, criza sanitară este deja „cu bocancii pe noi”, iar instituțiile statului dorm.  „Suntem de mult în valul 4 iar Cîțu face campanie și promite bani mulți celor care îl vor vota”, a spus Şoldan. El a atras atenţia că pe 14 septembrie 2021 au fost 3992 de cazuri confirmate şi 97 morți, iar exact un an, tot pe 14 septembrie, numărul de cazuri confirmate a fost de 692, iar cel al persoanelor decedate de 22.

„Acum situația este mult mai gravă, dar noi nu avem Guvern, Președinte și chiar Parlamentul este blocat de lupta PNL-USR! Între timp, din spitalele din România lipsesc chiar medicamentele schemei de tratament pentru Covid-19.  Am sesizat astăzi ministrul sănătății referitor la situația dramatică din spitale, mult mai dramatică în realitate decât reușesc chiar televiziunile să transmită. Realitatea este cruntă. Medicamente ca Remdesivir, Favipiravir sau Chineret, care ar trebui să existe în fiecare spital obligatoriu, lipsesc cu desăvârșire! L-am întrebat pe ministru care este situația stocurilor la nivel național și cum rezolvă situația”, a precizat George Şoldan. El a arătat că numai cine a fost internat sau a avut pe cineva internat știe ce suferință și ce spaimă zac în spitale.

„Și nu doar pacienții suferă. Alături de ei, medicii fac eforturi supraomenești să salveze viețile bolnavilor de Covid cu ce medicamente au la dispoziție. Și realitatea usturătoare este aceea că medicii, cu mâinile aproape goale, nu pot face singuri minuni. Dar cine să vadă lupta pentru viață din spitale? Ar fi trebuit să vadă Cîțu, dar el acum este orbit de putere. Cel mai probabil, după alegerile din partid, adică după două săptămâni de școală, va găsi că elevii și profesorii sunt vinovați de pandemie. Din păcate pentru noi, asta-i România normală a Guvernului Cîțu”, a încheiat Gheorghe Şoldan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava