MOPAN Suceava

Solicitarea făcută de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cu privire la deschiderea circulației în fața Spitalului Județean a fost aprobată. Prefectura Suceava a transmis că începând de marți, 5 mai, de la ora 18:00, își încetează, parțial, aplicativitatea restricțiile temporare ale circulației rutiere și pietonale pe sectorul de drum cuprins între intersecția str. Calea Obcinelor cu bd. 1 Mai și intersecția str. Universității cu bd. 1 Mai, în zona Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

Decizia a fost luată printr-o Hotărârea a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, emisă ca urmare a consultării punctelor de vedere transmise de Direcția de Sănătate Publică Suceava și Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

Prefectura Suceava a mai transmis că începând cu data de 6 mai 2020 se va restricționa temporar circulația autovehiculelor în zona Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Astfel, traficul rutier va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Scurtă cu bd. 1 Mai și intersecția str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul/ domiciliul/ reședința în această zonă. Intrarea respectiv ieșirea riveranilor se va efectua obligatoriu prin str. Zorilor.

De asemenea, începând cu data de 6 mai 2020 se va restricționa temporar traficul pietonal în zona Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după cum urmează:

– Traficul pietonal va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Scurtă cu bd. 1 Mai și intersecția str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepția angajaților instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul/ domiciliul/ reședința în această zonă, persoanelor care se prezintă cu urgențe medicale la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava și aparținătorii care aduc pachete pentru pacienții internați în cadrul spitalului anterior menționat, exclusiv în intervalul 11.00- 13.00.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava