Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și coordonatorul activității Spitalului Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, gen. (r) Ionel Oprea, s-au pus astăzi de acord pentru ca 2.000 de combinezoane să fie trimise la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț la cererea managerului interimar, dr Daniela Marcoci. ”Sprijinul acordat se dorește a fi un gest de solidaritate față de vecinii noștri care, ca și noi, sunt mobilizați pentru stăvilirea răspândirii COVID-19 și duc o luptă dură pentru salvarea de vieți în timpul pandemiei provocate de SARS-CoV-2.
La acest moment unitatea medicală nemțeană are nevoie urgent de combinezoane în timp ce Spitalul Județean din Suceava are disponibile un număr care acoperă necesarul pentru mai multe zile”, a declarat Flutur. De menționat că și nemțenii au sărit în ajutorul Spitalului Județean Suceava atunci când a fost nevoie. Medicul epidemiolog Daniela Marcoci a fost câteva zile detașat la Spitalul Județean Suceava, înainte de a fi numită manager interimar la Spitalul Județean Neamț.

Solidaritate. Flutur și Oprea s-au pus de acord să trimită 2.000 de combinezoane de la Spitalul Județean Suceava către Spitalul Județean Neamț, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava