MOPAN Suceava

Sunt femei frumoase, apar la televizor și au o carieră, dar în spatele zâmbetului ascund adevărate drame. Marcela Fota și-a pierdut soțul de Crăciun, Rodica Mitran era bătută de tată, Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soț, iar Anamaria German este imobilizată într-un scaun cu rotile de ani de zile, în urma unui accident de mașină, notează click.ro.

„Solista de muzică populară Maria Ghinea (52 ani) a trecut prin necazuri de neimaginat, cu ani în urmă, când soţul acesteia, originar din Iugoslavia, a terorizat-o şi a spus-o unor violenţe cumplite. „Am fost cea de a noua nevastă a lui. Am aflat acest lucru după ce s-a terminat povestea asta. Am mai aflat că avea băieţi mai mari decât mine. Diferenţa de vârstă dintre noi era de 19 ani. M-a sunat fosta lui soţie şi mi-a spus: «Vreau să îţi dau un sfat. Nu vei mai scăpa din această relaţie decât moartă»”, a dezvăluit interpreta la Kanal D, în urmă cu mai mulți ani, potrivit sursei citate.

Rodica Mitran (55 ani) a dezvăluit cu ceva timp în urmă, prin ce chinuri cumplite a trecut, din pricina propriului său tată, încă din perioada copilăriei. Cântăreața spune că suferă și acum de depresie, fiind dependentă de medicamente, pentru a o ajuta să treacă peste momentele grele. Artista a trăit în suferință până la 21 de ani, atunci când a avut loc un episod care ar fi putut să se sfârșească tragic. Tatăl ei a fost la un pas să îi omoare fetița care avea atunci 2 ani. ”Fetița avea un an când el a luat-o de picioare și a vrut să o trântească de pereți, să o omoare. Am țipat ca un animal. M-am repezit la el și mi-am luat copilul”, a declarat artista pentru starpopular.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/soliste-cu-drame-cumplite-rodica-mitran-maltratata-maria-ghinea-impuscata-de-sot

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava