Concert pascal
MOPAN Suceava

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles, informează contactmusic.com.

Potrivit oficialităţilor, trupul neînsufleţit al artistului a fost găsit cu puţin timp înainte de ora 9 dimineaţa, în locuinţa sa. Informaţia a fost confirmată de colegul său de trupă Mike Shinoda, care a scris pe Twitter: „Şocat şi trist, dar este adevărat. O declaraţie oficială va apărea imediat ce vom avea una”.

Vocalistul Linkin Park – care de-a lungul timpului s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool – şi-a luat viaţa de ziua şi în acelaşi mod ca şi bunul său prieten Chris Cornell – care s-a spânzurat în mai 2017. „Nu-mi pot imagina o lume fără tine în ea”, a scris Bennington într-o scrisoare postată pe site-urile de socializare, după moartea lui Chris Cornell.

Chester Bennington era tatăl a şase copii din două căsătorii.

Moartea dramatică a lui Chester Bennington a stârnit reacţii din partea colegilor săi din industria muzicală, printre care Rihanna, Steve Aoki, Billie Joe Armstrong, Pharrell Williams, membrii trupei Muse, Stormzy, dar şi din partea milioanelor de fani. Solistul Linkin Park a fost unul din cântăreţii pionieri care au adus rap-rock-ul pe posturile de radio care difuzau în mod normal muzică pop.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava