Trupa Hara a luat ființă în primăvara anului 2000 la Cluj-Napoca, la inițiativa lui Flavius Buzilă, care și-a propus să aducă un suflu nou în muzica românească. Până în prezent a ţinut sute de concerte, a crescut, s-a dezvoltat, iar Flavius a ajuns un nume în showbiz-ul autohton. Totuşi, mulţi îl confundă, potrivit click.ro.

Artistul a povestit, înainte de concertul susţinut săptămâna trecută la Berăria H, situaţii amuzante prin care a trecut de-a lungul timpului.

Spuneai că lumea te confundă. Cu cine eşti asemănat cel mai des?

Nu s-a întâmplat să mă asemene neaparat fizic cu altcineva, mi s-a spus de exemplu ,,domnul de la Holograf,”. Eu nu cred că această confuzie a fost neapărat în ideea că aș semăna cu un personaj anume, ci cu un artist dintr-o trupă cunoscută. Alții mi-au zis că sunt de la Vama, de la Vunk, de la Vița, dar nu neapărat ca nume m-au confundat, ci pur și simplu ca figură. Dar cei mai haioși din punctul ăsta de vedere sunt taximetriștii. Chiar recent am pățit o chestie de genul în care taximetristul mi-a zis: ,,Uite, aici la tine pe stradă în Cluj stau foarte multe vedete, Mircea Bravo, doi fotbaliști. E o stradă numai de vedete!”. Și eu, crezând că se referă la mine, zic: ,,Da, da, și solistul de la Hara,”, la care omul foarte sincer: ,,Nu știu, pe ăla nu-l cunosc”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/solistul-trupei-hara-peripetii-cu-taximetristii-cu-cine-il-confunda-oamenii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava