Solistul trupei One Republic, Ryan Tedder, crede că Taylor Swift este foarte bună la scris cântece. Muzicianul, care a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Madonna, Beyonce, Adele, Kelly Clarkson sau U2, a lucrat cu Taylor în 2014, iar talentul și profesionalismul ei l-au dat pe spate.

El a declarat, într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com: „Taylor are un talent extraordinar în a scrie piese, mai mult ca oricare altă persoană cu care am lucrat vreodată. Este o mașinărie, în cel mai bun mod posibil.”

În cadrul aceluiași interviu, Ryan Tedder a mai spus că el este de părere că Taylor „are în ADN-ul ei” ceva care o face să știe de dinainte dacă un cântec va fi hit sau nu și că nu are nicio problemă în a termina o piesă într-o singură sesiune.

Solistul One Republic a mai declarat că a lucra cu Taylor este foarte diferit față de a lucra cu alte cântărețe, precum Beyonce sau Adele. „Beyonce este axată foarte mult pe mesajul piesei, pe versuri intense, îți poți da seama de acest lucru și după ultimele ei cântece. Dacă versurile nu transmit momente din viața ei, nu mai continuă cu melodia respectivă. Adele este la fel.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava