Șomuz Fălticeni și-a asigurat poarta în viitorul sezon al Ligii a III-a de fotbal, după ce a reușit să-l transfere pe Claudiu Chindriș. Om de bază la echipa patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova, cu care a promovat în această vară în Liga a II-a, goalkeeperul în vârstă de 21 de ani a semnat pe un sezon cu Șomuz Fălticeni. Adus să suplinească plecarea lui Cătălin Pascal, Claudiu Chindriș a participat la antrenamentele organizate în această săptămână, pe stadionul Tineretului, ocazie cu care s-a pregătit alături de ceilalți trei portari rămași în lotul fălticenean Andrei Pascal, Sebastian Bâlbă și David Iftode.
Originar din Maramureș, Chindriș s-a format la renumita Școală de Fotbal ”Ardealul” Cluj Napoca, alături de care a ieșit vicecampion național în anul 2016.
„Încercăm să aducem în lot jucători importanți, care pot ajuta echipa să obțină rezultate cât mai bune în noua ediție de campionat. Claudiu Chindriș este un portar foarte apreciat și a fost unul dintre titularii porții echipei FC Universitatea Craiova, echipă care a promovat în Liga a II-a. Sunt convins că va fi un jucător important și pentru poarta Fălticeniului, alături ceilalți portari talentați pe care îi avem în lot. Suntem în discuție și cu alți jucători experimentați pe care dorim să-i aducem la Fălticeni în perioada următoare.
Programul de pregătire decurge normal, cu respectarea protocolului medical stabilit pentru perioada pandemiei. Vrem să fim pregatiți din toate punctele de vedere până la startul sezonului care ar trebui să înceapă la sfârșitul lunii august”, a declarat directorul-sportiv Iulian Daraba.
Șomuz Fălticeni ar trebui să înceapă noul sezon al Ligii a III-a pe 29 august, într-o serie de 18 echipe.

Sursă foto: www.cronicadefalticeni.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava