Concert pascal
MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni a disputat primul meci de pregătire al acestui an, la sfârșitul săptămânii trecute, împotriva colegei de serie Știința Miroslava. Partida disputată pe teren neutru, la Roman, s-a încheiat cu victoria echipei antrenate de Daniel Stoica, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Bejenar și Merticariu. Formația ieșeană a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, care a fost apărată de portarul Zvoronciuc.

Șomuz Fălticeni

repriza I: Zvoronciuc –  Alecsandru, Luțu, Asibey, Ciobanu, Bejenar, Dănilă (Merticariu), Cîrstean, Popovici, Julei (Savin), Bolou.

repriza a II-a: Ivan – Maganu, Pintilie, Asibey, Rogoza, Bejenar, Cîrstean, Merticariu, Maxim, Savin, Cara.

În cadrul pregătirii de iarnă, Șomuz va mai susține următoarele meciuri amicale: cu Ceahlăul Piatra Neamț (10 februarie), Foresta Suceava (18 februarie și 1 martie) și Aerostar Bacău (22 februarie).

În condițiile în care au încheiat anul pe locul al șaptelea în ierarhia Seriei I, fără speranțe de a mai prinde play-off-ul, fălticenenii își propun să adune cât mai multe puncte din jocurile care au mai rămas și să încheie campionatul pe un loc cât mai bun.

Pe 11 martie, în primul meci oficial al sezonului de primăvară, Șomuz va evolua pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava