MOPAN Suceava

Sâmbătă 23 iunie 2018 a fost o zi norocoasă pentru câștigătoarea Ligii a IV-a la fotbal din județul Suceava, Șomuz Fălticeni. Echipa pregătită de Radu Anania a reușit un joc foarte bun și a câștigat clar prima manșă a barajului pentru promovare în Liga a III-a. Pe stadionul ”Tineretului” din Fălticeni, Șomuz a învins reprezentanta județului Vaslui, Flacăra Muntenii de Sus cu scorul de 5-0.

După primele 45 de minute de joc scorul era 2-0 în favoarea gazdelor prin golurile marcate de Bandi, în minutul 11 și George Neagoe, din penalty în minutul 26. Jucătorii fălticeneni au dominat și repriza secundă ân care au mai înscris de trei ori. Au mai punctat pentru Șomuz, Julei, în minutul 51, Kuruc, în minutul 69 și Lucian Luchian, în minutul 76.

Acest rezultat oferă un moral excelent echipei Șomuz Fălticeni în perspectiva partidei retur. Județul Suceava ar putea avea trei formații în eșalonul trei al fotbalului românesc, Bucovina Rădăuți,  Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni. În seria I a Ligii a III-a în sezonul viitor se anunță a fi o luptă aprigă pentru primul loc, Oțelul Galați, Csikszereda Miercurea-Ciuc și Ceahlăul Piatra Neamț fiind printre grupările de top care atacă promovarea în Liga a II-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava