MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, campioana județului Suceava, Șomuz Fălticeni a disputant returul barajului pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal. După ce încheiat la egalitate partida tur de pe terenul grupării FC Bistrița, scor 0-0, formația fălticeneană a remizat din nou, dar 1-1 și a ratat accederea în eșalonul trei al fotbalului românesc.
În jur de 500 de suporteri au sperat că echipa lor favorită poate să readucă fotbalul fălticenean într-un eșalon superior. Din păcate, dorința lor a devenit dificilă din chiar minutul 4 când a marcat Otniel Sighiartău pentru oaspeți.
Au urmat 40 de minute cu posesie a oaspeților cu cel puțin alte 3 situații de gol și cu o șansă de egalare pentru Șomuz, în minutul 43, când portarul a reușit să respingă o minge trimisă pe colțul lung.
Repriza secundă a început cu Șomuz mai prezentă în terenul bistrițenilor dar fazele de poartă au întârziat să apară. Fălticenenii au dominat ultimele 15 minute dar golul egalizator reușit de Cutaș (min 90+4) a venit prea târziu pentru a mai schimba soarta promovării.
Ultimul fluier al centralului băcăuan Sergiu Mavriche a adus descătușarea celor de la FC Bistrița care au savurat promovarea datorită golului marcat în deplasare, dar și aplauze pentru jucătorii echipei din Fălticeni.
Pentru Șomuz va urma o analiză a jocului din baraj și discuții legate de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare. Cert este, după declarațiile venite din partea băncii tehnice, dar și a conducerii Primăriei Fălticeni (principalul susținător financiar), că readucerea fotbalului fălticenean în eșaloanele superioare rămâne o prioritate.

Șomuz Fălticeni: C. Pascal – R. Breniuc, E. Furtună – cpt. (75. L/. Plăcintă), I. Nechitoaia, V. Ștefăroi, F. Antonesei, G. Neagoe, T. Zaremba (60. S. Martin), C. Gliz (65. P. Mercaș), I. Ionesi, S. Vișinar (52. L. Cutaș). Rezerve neutilizate: I. Pavel, C. Lipan, V. Seliuc.
Antrenor: Radu Anania, Iulian Darabă, C. Apupăzoaei.
Director sportiv: Ciprian Costan.

FC Bistrița: L. Trif – D. Dradici (80. A. Deac), V. Lup (70. A. Sucutărdean), R. Hașnaș, S. Costin, A. Chibulcutean – cpt., T. Rus, R. Țigorean (54. S. Akari), O. Sighiartău, D. Conon, C. Pop (76. S. Mîndrean). Rezerve neutilizate: S. Mureșan, I. Ceușan, C. Bucur.
Antrenor: Eugen Voica.
Arbitru: Sergiu Mavriche (Bacău);
Asistenţi: Damian Antal şi Alexandra Theodora Apostu (ambii din Bacău);
Observatori: Virgil Stărică (Iaşi) şi Daniel Cioloboc (Târgu Mureş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava