Concert pascal
MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni a înregistrat al treilea rezultat pozitiv în amicale, după ce a remizat în compania prim-divizionarei FC Botoșani, scor 1-1, în-un meci-test disputat pe terenul Mecanex. Gruparea botoșăneana a deschis scorul prin suceveanul Dimitrie Toader, Șomuz egalând printr-un autogol al gazdelor.

Șomuz Fălticeni a început meciul în următoarea formulă: Puianu – Alecsandru, Asibey, Pintilei, E. Ciobanu, Cîrstean, Dănilă, Maxim, Popovici, Savin, Merticariu. Au mai intrat: Zvoronciuc – Maganu, Nistor, Luțu, Rogoza, Pașcu, Cara, Bolou și Bejenar.

În precedentele partide de pregătire, formația fălticeneană a înregistrat o victorie, 2-0 cu Știința Miroslava, și o remizaă1-1 cu Ceahlăul Piatra Neamț.

Până la reluarea campionatului Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica va mai susține jocuri test cu Foresta Suceava (18 februarie și 1 martie) și Aerostar Bacău (22 februarie).

Clasată pe locul 7 la finalul sezonului de toamnă, cu șanse cvasinule de a mai prinde play-off-ul, Șomuz Fălticeni va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava