Concert pascal
MOPAN Suceava

În runda a III-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal, Șomuz Fălticeni a primit pe teren propriu vizita echipei CSM Roman. La capătul unui joc echilibrat, gazdele au reușit să se impune cu destulă șansă în prelungiri dintr-un penalty transformat de Julei.
Victoria a venit la capătul unui joc dificil pentru fălticeneni, în compania mult mai experimentatei CSM Roman. Au fost primele 90 de minute în care cele două echipe au avut, pe rând, perioade bune de joc, în care și-au creat situații bune de a marca.


Poarta lui Cătălin Pascal a fost ferită de pericol în prima repriză, atunci când coechipierii săi au fost mai mult timp prezenți în terenul oaspeților. Spre finalul primului mitan, Fălticeniul a reușit să marcheze, dar golul a fost anulat pentru un henț în fața porții. Ultima parte a jocului a găsit Romanul mai activ în apropierea porții Șomuzului. Când părea că nu se mai poate întâmpla nimic, fălticenenii au primit lovitua de pedeapsă, în primul minut al prelungirilor, după un fault în suprafața de pedeapsă asupra lui Adelin Arăpașu. Eduard Julei și-a asumat responsabilitatea pentru reușita de 3 puncte.
În runda cu numărul IV a seriei I a Ligii a III-a, Șomuz Fălticeni va juca sâmbătă 15 septembrie acasă la KSE Târgu Secuiesc.

Șomuz Fălticeni – CSM Roman 1-0
A marcat: Eduard Julei (90+1 pen.)
Șomuz Fălticeni: Pascal Cătălin – Neagoe George (min. 82 – 17 Popovici Georgică), Șandru Nicolae, Kuruc Nicușor, Bucătariu Robert, Arăpașu Adelin, Zamă Ionel, Nechitoaia Ioan (min 73 – 8 Mircescu Dumitru), Julei Eduard, Scutariu Alin, Melinte Bogdan (min 65 – Ungureanu Paul).
Antrenori: Dan Dăscălescu, Radu Anania.
CSM Roman: Băiceanu Angel, Mocanu George, Chelaru Eduard, Huțanu Ioan, Nuțescu Ionuț, Rusu Răzvan, Aeroaiei Cătălin, Marin Marian, Macovei Daniel (65 Covaliu Sergiu), Enea Rareș (68 Nedelcu Dan), Brăescu Bogdan.
Antrenori: Susanu Iosif, Țapu Gabriel.

Sursă foto: Cronica de Fălticeni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava