Concert pascal
MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni este prima echipă de fotbal din județul Suceava care va debuta în sezonul oficial 2020-2021. Formația antrenată va juca, pe 9 septembrie, în primul tur al Cupei României, cu Dante Botoșani. Calificarea se va decide într-o singură manșă, de la ora 16.30, pe terenul proaspetei promovate în eșalonul al treilea din județul vecin.
Pe tabloul de concurs nu se va afla și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, întrucât în acest an, competiția patronată de AJF Suceava nu a putut fi dusă la bun sfârșit, din cauza pandemiei de coronavirus.
În total, în primul tur al Cupei României, faza națională, se vor disputa un număr de 30 de meciuri, 24 dintre participante fiind echipe desemnate de AJF-uri, iar restul de 36 formații care au evoluat în sezonul precedent în Liga a III-a. Împerecherea echipelor a fost făcută de Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal pe baza criteriului geografic.
Foresta și Bucovina Rădăuți, celelalte reprezentante ale județului Suceava în cel de-al treilea eșalon, vor intra în competiție în turul al doilea, pe data de 23 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava