Concert pascal
MOPAN Suceava

Oficialii grupării Şomuz Fălticeni au început demersurile necesare viitoarei participări în Liga a III-a. Astfel, a fost depus deja la Federaţia Română de Fotbal dosarul de afiliere, cerinţă obligatorie pentru înscrierea în campionat. După ce această cerinţă a fost îndeplinită, urmează ca pe data de 24 iulie să ajungă la Fălticeni o delegaţie de la FRF cu scopul de a omologa stadionul „Tineretului” pentru eşalonul al treilea.
Aflaţi în căutare de soluţii viabile pentru completarea lotului de jucători, fălticenenii au organizat o primă acţiune de selecţie pe stadionul Tineretului, la care au fost prezenţi 30 de fotbalişti din judeţul Suceava, dar şi din Iaşi sau chiar Constanţa. 10 dintre aceştia, alături de alţi câţiva tineri despre care există bune referinţe, vor fi testaţi din nou la mijlocul acestei săptămâni, existând speranţe ca o parte dintre cei care vor confirma să poată fi cooptaţi în lotul echipei care se va reuni pe data de 1 august.
De asemenea, zilele acestea conducătorii celor de la Şomuz au rezolvat şi condiţia impusă de FRF ce implică banca tehnică. De pregătirea echipei se vor ocupa în continuare Radu Anania şi Iulian Darabă, artizanii promovării în Liga a III-a, numai că în acte va figura ca antrenor principal Dan Dăscălescu, acesta fiind posesor al Licenţei A.
Ediţia 2018-2019 a Ligii a III-a este programată să debuteze pe 25 august. Şomuz Fălticeni va evolua în Seria I, alături de formaţiile Foresta Suceava, Ştiinţa Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oţelul Galaţi, Bucovina Rădăuţi, CSM Roman, Sporting Lieşti, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focşani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Ceahlăul Piatra Neamţ, FCM Gauss Bacău şi nou-invitatele FC Botoşani II şi Politehnica II Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava