MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni, singura formație din județul Suceava rămasă pe tabloul de concurs al fazei naționale a Cupei României, s-a calificat în Turul al IV-lea al Cupei României, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, colega din Seria I a Ligii a III-a, Dante Botoșani.

Oaspeții au fost însă cei care au deschis scorul, prin Alexandru Marin, fost component al Forestei Suceava, după o 30 de minute, însă fotbaliștii pregătiți de Iulian Ionesi au restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, prin Robert Ciobanu. Noul intrat Vasile Padovei le-a adus pe gazde în avantaj în minutul 53, scorul final fiind stabilit de același Robert Ciobanu, în minutul 60.

Șomuz Fălticeni a început meciul în alcătuirea: Malac – Alecsandru, Chirilescu, Vitu, Antonesei, Bejenar, Dănilă, Pitic, E. Ciobanu, Sahru, R. Ciobanu. Au mai intrat: Padovei, Irimescu, Robciuc, Nistor și Străjeriu.

Pentru Dante, care îi are pe banca tehnică pe Vespazian Colban și Vasile Prisacă, au evoluat mai mulți fotbaliști care au jucat în trecut pe Areni, este vorba de portarul Zvoronciuc și de jucătorii de câmp Drugă, Marin, Lozneanu, R. Bosânceanu sau Căinari.

În precedente tururi, gruparea fălticeneană a eliminat formațiile Juniorul Suceava (scor 3-2) și Bucovina Rădăuți (scor 3-0).

Turul al IV-lea al Cupei României, ultimul înainte de intrarea în competiție a echipelor de Liga I, este programat pe 8 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava