MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni a început seria meciurilor de pregătire cu un meci în deplasare în compania formației de eșalonul secund Csikszereda Miercurea Ciuc. Prima repriză a fost una echilibrată și s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea gazdelor.
Mai avansați cu pregătirea fizică, ciucanii au dominat partea secundă șI s-au impus la final cu 6-2. Pentru formația antrenată de Daniel Stoica au punctat Ionuț Polifron, care a reluat mingea cu capul în plasă în urma unui corner și Franck Tchassem, cu un șut puternic, la semiînălțime, la capătul unei acțiuni personale.
În acest meci au debutat în tricoul celor de la Șomuz tinerii jucători Ionuț Polifron (CSU Craiova) și Ionuț Vartolomei (Sportul Chișcani).
Șomuz Fălticeni a început partida în alcătuirea: Cl. Chindriș, Dohotaru, Toukam, Njindja, Ursu, Netbai, Zamă, Vartolomei, Robciuc, Tchassem, Tutuță. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat A. Pascal, Polifron, Cazacu și Chisăliță.
Următorul joc test al grupării fălticenene va avea loc vineri, tot în compania unei formații de Liga a II-a, este vorba de Aerostar Bacău. Meciul se va desfășura pe terenul sintetic din Piatra Neamț, cu începere de la ora 13.00.
Până în prezent, Șomuz mai are perfectate două partide amicale, ambele cu Bucovina Rădăuți, pe 30 ianuarie și 20 februarie.
Pe 13 martie, în primul meci de campionat din 2021, Șomuz Fălticeni va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Sporting Juniorul Vaslui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava