Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația Șomuz Fălticeni va disputa barajul de promovare în eșalonul trei al fotbalului românesc reprezentanta județului Bistrița-Năsăud. Prima manșă va avea loc sâmbătă 18 iunie, de la ora 17.30 la Bistrița, returul urmând să se joace la Fălticeni după o săptămână.

Mai mult ca sigur, câștigătoarea Ligii a IV-a a județului Bistrița va fi FC Bistrița care are 18 victorii, 4 egaluri și niciun eșec. Gruparea bistrițeană este una care are în componență jucători cu mare experiență competițională care au evoluat și în Liga I.
Președintele AJF Suceava crede că formația fălticeneană are șansa ei, mai ales că joacă returului pe teren propriu.
”Nu se poate spune că vreuna din cele două echipe este favorită, dar mi-ar plăcea ca Șomuz Fălticeni să fie prima echipă din mandatul meu care promovează în Liga a III-a” a declarat Ciprian Anton.

În ultimii 13 ani, de 11 ori reprezentanta județului Suceava a reușit să acceadă în eșalonul trei al fotbalului românesc. Șoimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Fălticeni, Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Mălini, Sporting Suceava, Bucovina Frătăuții Noi și Bucovina Pojorâta au promovat în Liga a III-a. În ultimii doi ani, Bradul Putna și Bucovina Ciocănești au pierdut în fața Gloriei II Bistrița și Inter Dorohoi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava