MOPAN Suceava

Sophia Loren este fenomenală! La cei 86 de ani, actriţa de origine italiană sfidează trecerea timpului. Ea a acordat recent un interviu preluat de NY Post în care şi-a dezvăluit secretele tinereţii.

Sophia Loren, 86 de ani, e adepta ideii că ”vârsta nu e decât o cifră”. Actriţa de 1,74 metri, care a câştigat de cinci ori Globul de Aur şi un premiu Oscar pentru rolul din ”Două femei” (1960) şi care are o avere de 75 de milioane de dolari, a explicat, potrivit click.ro, că: ”Uneori spun că am 86 de ani, dar nu cred ce aud. Mă simt de 20 de ani”.

Fericirea – ”Când mă uit în oglindă, mă bucur pentru mine. Nu mă întreb: ”Te simţi bine?” sau ”Te simţi frumoasă?”. Frumuseţea vine din interior, din sentimentul de siguranţă şi din fericirea sufletească”, a declarat ea.

Familia – ”Fiii mei au câte doi copii fiecare, dar sunt departe de ei pentru că eu locuiesc în Geneva, Elveţia. Aşa că vorbim zilnic pe telefon şi ne trimitem poze. Discuţiile cu ei îmi confirmă de fiecare dată că mâine va fi o zi mai frumoasă, cu multe surprize, chiar dacă suntem în pandemie”, a subliniat Loren.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sophia-loren-se-simte-ca-la-20-de-ani-iata-i-secretele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava