MOPAN Suceava

Despre Ion Ţiriac, miliardarul care va împlini peste doar câteva luni 82 de ani, putem spune că are cu ce se lăuda la capitolul cuceriri. Una dintre marile lui iubiri este jurnalista egipteană Sophie Ayad, femeia care i-a dăruit, de altfel, şi doi copii, pe Karim şi Ioana, dar cu care nu a reuşit să închege o relaţie trainică. Ea îl respctă şi acum foarte mult, deşi a recunoscut în exclusivitate pentru Click! că norocul o cam ocoleşte de ceva timp în dragoste. După idila din 1990 cu Ţiriac, Sophie a încercat să-şi refacă viaţa amoroasă şi a fost binecuvântată cu o minune de fetiţă, Jasmin, în vârstă acum de 11 ani, dar este tot singură.

Puţine sunt femeile care i-au marcat viaţa lui Ion Ţiriac, iar Sophie Ayad (48 de ani), jurnalista de origine egipteană, care în prezent trăueşte la Monaco, este una dintre ele. Ea i-a daruit miliardarului doi copii, pe care Ţiriac îi iubeşte până în măduva oaselor. Ioana Ţiriac (18 ani) a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi a susţinut în această vară examenul de bacalaureat. Băiatul studiază ştiinţele politice în Statele Unite ale Americii şi va absolvi facultatea în 2019, potrivit click.ro.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-sophie-ayad-fosta-mare-iubire-lui-ion-tiriac-nu-ma-pricep-sa-intretin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava