Sorana Darclee Mohamad (33 de ani) are şi acum de tras de pe urma participării la concursul ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), pentru care a filmat, în primăvara acestui an, vreme de trei luni în Cipru. Durerile de la piciorul stâng, în urma accidentelor repetate, nu-i dau pace nici astăzi. Glezna arată ca un butuc, căci s-a inflamat foarte mult, iar vânătăile se măresc de la o zi la alta, potrivit click.ro.

„Nu sunt foarte bine cu picioarele, am rămas cu nişte semne destul de urâte, deja am început să mă îngrijorez. Voi merge să-mi fac nişte investigaţii amănunţite. Am rămas cu nişte vânătăi, care văd că în fiecare zi se fac tot mai mari şi sunt mai vizibile, cel puţin la piciorul stâng, toată glezna e o mare vânătaie. Dacă mă vede cineva zice că mă bate acasă, căci parcă m-ar lovi cineva peste picioare”, a spus, pentru Click!, fosta solistă a trupei ASIA.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/sorana-s-ales-cu-grave-probleme-de-sanatate-dupa-ferma-vedetelor-exclusiv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava