Concert pascal
MOPAN Suceava

Sorin Andrei, candidat la Camera Deputaților aflat pe locul doi al listei partidului Mișcarea Populară, este singurul eligibil dintre toți candidații din Țara Dornelor, în cazul celorlalte partide nici un dornean nefiind plasat pe un loc cu șanse pentru a fi ales.
”Cum să știe o persoană care vine de la București la Suceava doar în campanie electorală, spre exemplu, cu ce probleme se confruntă dornenii? Nu vine la audiențe, nu merge prin tâguri, nu bagă pe nimeni în seamă. Stă în fotoliu și ridică mâna la comandă, încasează un salariu bun plus o pensie frumușică, peste ani. Eu sunt dornean. Am creat 200 de locuri de muncă în această zonă, de-a lungul timpului. Ies în fiecare zi printre oameni și nu sunt străin de niciuna dintre problemele lor. M-aș putea compara eu, ca parlamentar, cu unul care nici nu știe unde se află Fundu Moldovei și a auzit de localitatea asta doar din bancuri?”, ne-a declarat Sorin Andrei, convins că de data aceasta, dornenii nu vor mai face greșeala să voteze ”venetici” și vor opta pentru ”oameni ai locului, care iubesc cu adevărat acest pământ”.
Strategia lui Sorin Andrei de dezvoltare regională se bazează pe revigorarea turismului balnear. ”E mare păcat că a fost abandonată stațiunea Vatra Dornei, care deține nu doar o vastă tradiție, dar și exclusivitate în tratarea unor boli cu ajutorul apelor minerale. «Materia primă» pentru mii de proceduri care se pot efectua la noi în zonă, în loc să fie o resursă de locuri de muncă, este lăsată la voia întâmplării. Ospitalitatea dornenilor, frumusețea extraordinară a peisajului și aerul ozonat sunt mană cerească pentru zona noastră. Cu toate acestea, investițiile au fost abandonate de guvernul Ponta, ca să dea ajutoare sociale pentru nemuncă, iar tehnocrații n-au reușit să treacă munții. Or, dornenii sunt oameni mândri și harnici. Ei n-au nevoie să stea cu mâna întinsă! Ei au nevoie să le fie pusă în lumină propria valoare”, spune Sorin Andrei.
Candidatul PMP consideră că distrugerea a peste 50.000 de locuri de muncă din industria lemnului prin intervenția grupului austriac în zonă este încă o problemă intolerabilă. ”Avem nevoie de investitori străini, dar trebuie să știm cum să negociem averea noastră naturală, în așa fel încât să nu devenim muritori de foame la noi în țară. La fel se întâmplă și în agricultură. Am ajuns ca în Țara Dornelor să consumăm lapte din Polonia și brânză din Olanda, în timp ce fermierii noștri dau laptele la porci. Lucrurile acestea nu se pot schimba decât prin voința politică a unui om al locului, dar pentru ca el să aibă putere, trebuie să fie sprijinit prin vot”, a încheiat Sorin Andrei, îndemnându-i pe suceveni să fie atenți cui acordă votul, căci orice greșealăne costă pe toți ani din viață trăiți în sărăcie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava