• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Interpretul de muzică populară, Sorin Filip, a câștigat concursul organizat de Consiliul Județean Suceava pentru ocuparea postului de director al Centrului Cultural Bucovina. La prima probă a concursului, cea de interviu, Sorin Filip a obținut nota 10, el fiind singurul concurent pentru acest post. Aceeași notă de 10 a obținut-o și la cea de-a doua probă a concursul de proiecte de management pentru șefia Centrului Cultural Bucovina, reușind astfel să câștige concursul organizat de Consiliul Județean pentru funcție. Postul de director al Centrului Cultural Bucovina a rămas vacant după ce fostul șef al instituției, Viorel Varvaroi a solicitat transferul pe alt post de execuție. Sorin Filip, acesta a mai ocupat funcţia de director al Ansambului Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”, între anii 2009 şi 2013. În cadrul Centrului Cultural Bucovina funcţionează Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, Şcoala de Arte „Ion Irimescu” şi Centrul Cultural pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

Sorin Filip a câștigat concursul pentru funcția de director al Centrului Cultural Bucovina, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava