• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Interpretul de muzică populară Sorin Filip va prelua funcţia de director al Centrului Cultural Bucovina. De asemenea, postul de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va fi preluată de economista Lilieana Flutur. Cele două propuneri vor fi supuse aprobării în prima şedinţă de Consiliu Judeţean Suceava, care va avea loc pe data de 19 iulie 2016. Posturile de director ale celor două instituţii au rămas vacanțe după ce foştii directorii DGASPC şi Centrului Cultural Bucovina, Cristina Cojocaru, respectiv Viorel Varvaroi au solicitat transferul pe alte posturi de execuţie.

Dacă noile propuneri de directori vor obţine aprobarea în Consiliul Judeţean Suceava, Lilieana Flutur şi Sorin Filip vor interimatul în conducerea celor două instituţii, până la oraganizarea unui concurs pentru ocuparea posturilor.

Lilieana Flutur este în momentul de faţă angajată a Consiliului Judeţean Suceava, ea fiind responsabil financiar pentru proiecte cu finanţare europeană. Lilieana Flutur lucrează în cadrul CJ Suceava de şase ani de zile, fiind angajată în cadrul Serviciului de proiecte cu finanţare europeană.

În ceea ce-l priveşte pe Sorin Filip, acesta a mai ocupat funcţia de director al Ansambului Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”, între anii 2009 şi 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava