Concert pascal
MOPAN Suceava

Sorin Oprescu a fost invitat la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D! Personalitate marcantă a sistemului medical românesc, cu o carieră politică importantă, acesta a fost supus maratonului celor 40 de intrebări ale jurnalistei Denise Rifai, notează click.ro.

Una dintre întrebările la care Sorin Oprescu nu iși poate stăpâni lacrimile și cu greu reușește să răspundă, vizibil afectat de incărcatura emoțională, îl are în prim plan pe tatăl său. “L-am iubit și îl iubesc!”, spune, gâtuit de emoție, Sorin Oprescu.

În prezent, Sorin Oprescu este Șeful Sectiei de chirurgie generala de la Spitalul Universitar, a activat și în domeniul politic – avand doua mandate de senator (2000 – 2008), a fost Primar General al Bucurestiului, timp de 7 ani (2008 – 2015).

A candidat inclusiv la Președinția României. De numele său se leagă și o anchetă răsunătoare a Direcției Generale Anticorupție, în anul 2015 fiind suspendat din funcția de primar, dupa ce a fost arestat preventiv, sub acuzarea de luare de mita.

“Ați gresit ca medic?”, “Ati fost vreodata santajat cu vreun copil?”, “Ati condus Spitalul Universitar prin intermediul iubitei?”, “I-ati riscat libertatea fiului dumneavoastra?”, “Sunteti pregatit sa va intoarceti la inchisoare?”, “Cati bani v-au adus functiile in afacerile de familie?”, “Care este cel mai mare regret al dumneavoastra?”, acestea sunt unele dintre întrebările la care a raspuns acesta, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sorin-oprescu-lacrimi-aceasta-seara-la-40-de-intrebari-cu-denise-rifai

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava