• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Polițistul Sorin Vezeteu, ucis joia trecută în Gara Burdujeni, în timpul serviciului, va fi declarat, post-mortem, cetățean de onoare al Sucevei. Propunerea îi aparține viceprimarului Lucian Harșovschi și va fi supusă aprobării în ședința de mîine a deliberativului local. Viceprimarul a spus că proiectul de hotărîre mai prevede acordarea unui ajutor de 5.000 de lei familiei polițistului. Sorin Vezeteu a fost înjunghiat mortal joia trecută, pe peronul Gării Burdujeni, de Ioan Beșa, de 23 de ani, din Mironu-Valea Moldovei, cu care nu avusese nici un conflict. Agresorul a fost arestat preventiv. Sorin Vezeteu a fost înmormîntat, duminică, în cimitirul din localitatea sa natală, Dumbrăveni, cu onoruri militare. La funeralii a participat și ministrul de Interne, Carmen Dan. Sorin Vezeteu avea 38 de ani și era tatăl a doi copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava