MOPAN Suceava

Soţia lui Alec Baldwin, instructorul de yoga Hilaria Baldwin, s-a înfuriat foarte tare când a aflat că Lindsay Lohan l-a vizitat pe soţul ei în culise, pentru a-l felicita pentru prestaţia pe care a avut-o în piesa ‘Orphans’, jucată pe Brodway, informează contactmusic.com. „Lindsay a flirtat cu Alec, când l-a felicitat. L-a copleşit cu laude, îi tot spunea cât de minunat este şi cât de mult îl admiră.El era foarte încântat de ce aude.”, a declarat o sursă.

Dar, când proaspăta soţie a lui Alec a aflat de întâlnirea lor, s-a enervat la culme, potrivit unor surse apropiate celor doi – Hilaria l-a avertizat pe Alec să stea departe de controversata actriţă

„Hilaria s-a enervat foarte tare când a auzit cât de afectuoasă a fost Lindsay, iar Alec, când a ajuns acasă, parcă a intrat într-un cuib de viespi. Este destul de deşteaptă să-şi dea seama că Lindsay este o femeie disperată, la vânătoare de bărbaţi bogaţi – sau în căutarea cuiva care să-i relanseze cariera – iar Hilaria este indignată la culme de faptul că Lindsay şi-a găsit să flirteze tocmai cu soţul ei, care, în curând, va deveni şi tată.”, a adăugat o sursă, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava