Concert pascal
MOPAN Suceava

Soția lui Jamie Oliver, Jools, își dorește foarte mult al șaselea copil.

Faimosul bucătar și soția sa au deja cinci copii – Poppy, în vârstă de 18 ani, Daisy, în vârstă de 17 ani, Petal, în vârstă de 11 ani, Buddy, în vârstă de nouă ani, și River, în vârstă de trei ani.

Jools a spus, potrivit contactmusic.com: „Vreau să continui cu asta până când nu va mai fi posibil. Cel mai probabil, mă voi opri să mă mai gândesc la a face copii când voi avea în jur de 47 de ani. Jamie îmi spune: ‘Nu poți seta o limită pentru vârstă, pentru că tot vorbești despre asta… dar ar fi bine încă un copil – pentru River’. Aș vrea să nu îl mai bat la cap pe Jamie. Dar sunt nesigură. Cred că încă un copil.”

Dar Jools, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că este „extenuant” să te ocupi de cinci copii. „Atunci când am adus-o pe lume pe Poppy aveam 27 de ani și puteam să îi acord ei toată atenția mea. Puteam sta acasă și să fiu mamă cu normă întreagă – era tare frumos. Dar, pe măsură ce trece timpul, lucrurile se schimbă. Nu mai ai timp de nimic. River trebuie să se confrunte cu o familie foarte numeroasă, așa că țipă foarte mult. Este foarte, foarte entuziasmat de tot ce se întâmplă în jurul lui. Este un copil diferit și toată situația mă epuizează.”, a mai spus soția celebrului bucătar, în cadrul emisiunii online ‘The Red Room’, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava