• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Soţia lui Pharrell Williams, Helen Lasichanh, a adus pe lume tripleţi, informează contactmusic.com.

Faimosul cântăreţ şi soţia sa, care este designer vestimentar, au confirmat, în septembrie 2016, că vor deveni părinţi pentru a doua oară. Ei mai au împreună un băieţel în vârstă de opt ani, Rocker Ayer. Acum, spre surprinderea fanilor, managerul muzicianului a confirmat pentru Vanity Fair că Helen a născut, la începutul lunii ianuarie, nu unul ci trei copii. Reprezentantul lui Pharrell Williams a mai spus că bebeluşii sunt „sănătoşi şi fericiţi”, dar nu a dat alte detalii.

Helen Lasichanh, în vârstă de 36 de ani, şi Pharrell Williams, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2013, după o relaţie de doi ani.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava