David Beckham, în vârstă de 44 de ani, şi soţia sa, Victoria Beckham, cu un an mai mare decât fostul star al Realului, au acceptat invitaţia bunului prieten de a petrece o vacanţă de vis pe iahtul personal al acestuia, în sudul Franţei. Deşi aflaţi în larg, cuplul format de David Şi Victoria, a fost surprins de fotoreporteri în ipostaze tandre, semn că relaţia lor nu este una flată în impas, aşa cum se zvonea în presa de peste Ocean, notează click.ro.

Familia Beckham s-a distrat pe cinste şi s-a relaxat. Cei trei copii ai soţilor au plonjat în apă fericiţi, iar David nu s-a lăsat mai prejos. I-a făcut toate poftele fiicei sale, Harper, s-a fotografiat alături de fiul său, Brooklyn şi a copleşit-o pe Victoria cu afecţiune. A sărutat-o, a luat-o de mai multe ori în braţe, semn că, deşi ani buni s-au aşternut peste mariajul lor, pasiunea dintre ei nu s-a consumat.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sotii-beckham-si-elton-john-vacanta-pe-iaht-franta-victoria-s-bucurat-de-soare-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava