MOPAN Suceava

David Beckham, în vârstă de 44 de ani, şi soţia sa, Victoria Beckham, cu un an mai mare decât fostul star al Realului, au acceptat invitaţia bunului prieten de a petrece o vacanţă de vis pe iahtul personal al acestuia, în sudul Franţei. Deşi aflaţi în larg, cuplul format de David Şi Victoria, a fost surprins de fotoreporteri în ipostaze tandre, semn că relaţia lor nu este una flată în impas, aşa cum se zvonea în presa de peste Ocean, notează click.ro.

Familia Beckham s-a distrat pe cinste şi s-a relaxat. Cei trei copii ai soţilor au plonjat în apă fericiţi, iar David nu s-a lăsat mai prejos. I-a făcut toate poftele fiicei sale, Harper, s-a fotografiat alături de fiul său, Brooklyn şi a copleşit-o pe Victoria cu afecţiune. A sărutat-o, a luat-o de mai multe ori în braţe, semn că, deşi ani buni s-au aşternut peste mariajul lor, pasiunea dintre ei nu s-a consumat.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sotii-beckham-si-elton-john-vacanta-pe-iaht-franta-victoria-s-bucurat-de-soare-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava