Concert pascal
MOPAN Suceava

În această dimineață, în jurul orei 09:00, pe DN2, pe raza comunei Pătrauti a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altei persoane. In accident au fost implicate 3 vehicule care circulau toate pe direcția Rădăuți-Suceava.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că în depășirea unui vehicul condus de un tânăr de 22 de ani din mun. Suceava s-a angajat șoferul unui alt autoturism condus de un bărbat de 55 ani. In acel moment fara sa se asigure a incercat sa efectueze o manevră de depășire și șoferul unui alt autoturism in varsta de 60 ani din jud Galați. Acesta a fost acrosat de autoturismul care depășea regulamentar și proiectat în șanțul din partea laterală a drumului. In urma impactului a rezultat decesul unei femei de 58 de ani, soția șoferului, care se face vinovat de producerea accidentului.

De asemenea o altă femeie aflata in autoturismul proiectat în șanț a suferit leziuni, fiind transportată la o unitate medicală. Toti șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

Soţul femeii care a murit în accidentul de la Pătrăuţi, pe DN 2, a efectuat o „triplare” în trafic, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava