Concert pascal
MOPAN Suceava

Costin Craioveanu a reacţionat după ce a fost acuzat, acum aproape o săptămână, că a bătut-o pe Mihaela Cernea, care a cerut un ordin de restricţie împotriva sa, notează click.ro.

Soţul fostei soliste de la Class a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, pe care l-a şters ulterior, potrivit fanatik.ro. Costin Craioveanu a negat că a fost violent cu Mihaela Cernea, cu care este căsătorit de 21 de ani. „Deviza mea în viață este ‘Arta și familia’ #niciodată #fake #news (trad. știri false). Doamne ferește, cum să bat o femeie, când e soția mea, fac dragoste de 21 de ani cu ea? Mă bat la MMA, la box, la sniper….toate-s pe dos. O să vedeți curând”, a scris Costin Craioveanu, pe pagina sa de Instagram, conform sursei citate.

Mihaela Cernea şi Costin Craioveanu au o relaţie de 21 de ani şi doi copii, Leon (17 ani) şi Leia (14 ani). Adolescenţii au călcat pe urmele mamei lor şi studiază muzica, iar Mihaela povestea într-un interviu mai vechi că ”băiatul studiază trei instrumente, pian, tobe şi chitara, iar fiica noastră face canto şi pian”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/sotul-mihaelei-cernea-prima-reactie-dupa-ce-a-410326.html#gal=Eea6bjHm7b&gal_i=6&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava